Pro-actief

Out-of-the-box-denkend

25+ jaar ervaring

Ontzorgt

Persoonlijk

Pro-actief
Out-of-the-box-denkend
25+ jaar ervaring
ontzorgt
Persoonlijk

Wat onze klanten vinden

Trots zijn we op onze lange termijn relaties. Hierdoor kennen wij de klant door en door en hebben we aan een half woord vaak al genoeg. Huisstijlen hebben voor ons geen geheimen meer. Hierdoor kunnen wij pro actief zijn.
De mooiste dingen maken we samen!

Audi

Onze opdrachten zijn vaak uitdagend, in levertijd en kwaliteit. Alert Promotie is dan een flexibele en servicegerichte partner. Ik waardeer hun positieve instelling en het informele contact

Yuri van der Meel

ASG

De dames van Alert Promotie zijn erg flexibel, zeer vindingrijk voor nieuwe producten en erg fijn om mee samen te werken. In de afgelopen jaren hebben ze ons meerdere malen verrast met leuke nieuwe ideeën.

Marian de Groes

Faber

Wij werken graag samen met Alert Promotie. In de samenwerking zijn zij een partner en dus veel meer dan enkel een leverancier. Hoe ze dat doen? Zij denken actief mee. Kan het beter of goedkoper, waar zijn wij als Faber echt mee geholpen? Geholpen om nieuwe klanten binnen te halen of de relatie tussen onze huidige klanten en onze medewerkers te verbeteren. Ondanks de jarenlange samenwerking blijft Alert Promotie verrassen. Verrassen met goede ideeën, het snelle schakelen en de betrokkenheid. Hun manier van samenwerken helpt ons als organisatie echt verder.

Stefan Verhoeff

The employment group

‘Je kent dat vast wel zo’n leverancier die na verloop van tijd niet meer aanvoelt als een van de vele leveranciers, maar zo voor je klaar staat en je bedrijf zo goed kent, dat het aanvoelt als een hele goeie vriend. Zo een die je verrast met creatieve ideeën op bijzondere momenten en die net dat stapje verder gaat. Zo ver, dat er wordt ingepakt en bestickerd vanaf hun eigen keukentafel als wij voorbij alle deadlines zijn gegaan. Zei ik deadlines? Die kennen ze niet; ze regelen het gewoon. Super betrouwbaar en servicegericht. Kortom: ik gun iedereen Alert promotie.”

Masja Elting

Sodexo

Het is zeer prettig samenwerken met Alert, ze zijn, zoals de naam al zegt, erg alert en denken graag mee. Er is een fijn contact en niets is te veel gevraagd. Wij vragen, zij draaien.

Mayke Harm-van Baars

Communicatiestreeg

Mijn gouden adresje voor promomateriaal. Ik heb met veel van dit soort bedrijfjes gewerkt, dit is echt veruit de beste. Super betrouwbaar, snel, goeie prijs. Ze denken mee, weten hoe de hazen lopen, regelen desnoods het onmogelijke. Houden contact. En je kunt ook nog lachen met deze twee kanjers. Ik gooi het graag bij Sandra over de schutting want dan komt het goed. Dan kan ik het loslaten. En mij richten op waar ik goed in ben...

Victor Cijs

SKBNM

Natalie en Sandra voelen precies aan wat wij nodig hebben en dat is de reden waarom wij ze al jaren voor alles wat we nodig hebben bij de SKBNM inzetten. En altijd met grote tevredenheid. Ze zijn innovatief, komen proactief met zaken die bij ons passen, zijn snel in hun communicatie en denken altijd mee. Daarnaast zijn het twee hele fijne mensen om mee te werken. Het voelt huislijk, je bent nooit een nummer en wordt als klant gewaardeerd.  

Lotte Gommers