Pro-actief

Out-of-the-box-denkend

25+ jaar ervaring

Ontzorgt

Persoonlijk

Pro-actief
Out-of-the-box-denkend
25+ jaar ervaring
ontzorgt
Persoonlijk

Cases

Trots zijn we op onze samenwerkingen. Zowel met klanten als met leveranciers. Want het mooiste maken we samen.

Audi hamamdoek

Audi Nederland zocht een premium voor een zomeractie. Bij het laten uitvoeren van de zomercheck ontvangt elke klant een zomers cadeau. De levertijd hiervoor was uitdagend, Wij ontwikkelden een hamamdoek met ingeweven AUDI logo. Met als een bijbehorende verpakking een luxe geschenkdoos. Vanuit onze fabrikant in Turkije werden in 2 leveringen de verpakte hamamdoeken op tijd aangeleverd. Deze actie is voor de dealers ondersteund met een campagne, zowel in print als online.

Dekker paraplu

Dekker Chrysanten zocht voor hun jaarlijkse event full colour all over bedrukte paraplu’s. De 4 verschillende key visuals moesten naadloos over de gehele paraplu bedrukt worden. De paraplu’s zijn ingezet als bedankje aan de bezoekers van het evenement. En tevens op de evenementen locatie gebruikt als plafond aankleding.

Faber zitzak

Faber wilde een zomergeschenk aan al hun medewerkers geven met als doel hun te bedanken voor het harde werken voor de afgelopen periode. Het product moest opvallen in de zomer en een hoge attentiewaarde hebben. Wij hebben voor hen dit Faber ligbed geproduceerd. Uiteraard geheel in hun eigen huisstijl in een handige, compacte draagtas met daarin de beschrijving hoe te gebruiken. Je vult deze handige Faber ligbed gewoon met lucht in 1 zigzagbeweging. Daarna rol je de uiteinde op en ben je klaar om te chillen. Handig voor op het strand of in de tuin. De medewerkers werden zo heerlijk beloond na het harde werken.

KLM Bluey

Deze 2 in 1 knuffel hebben wij voor meerder vliegtuigmaatschappijen gemaakt waaronder KLM. Hij is er in een grote en kleine uitvoering. Aan de ene kant is het een wereldbol en als je hem binnenste buiten keert krijg je een vliegtuig van de desbetreffende maatschappij. Op de wereldbol wappert de vlag van het land waar de vliegtuigmaatschappij is gevestigd. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat deze knuffel aan alle eisen die de Europese wetgeving voorschrijft, voldoet. Deze knuffels worden wereldwijd ingezet als premium of als cadeau voor kinderen in het geval van calamiteiten. Ook is deze te koop in diverse shops.

Kraamzorg badeend

Een kraamzorginstelling met als logo een vogel zocht een give away voor bij de geboorte van de baby’s waarvoor zij kraamzorg aan verlenen. Omdat hun logo een vogel was, ontwikkelden we een eigen model bad “eendje” naar het evenbeeld van dit logo. Bij het importeren van speelgoed komt veel wet- en regelgeving kijken. Bij het ontwerp hielden wij hier al rekening mee. Zo mocht de snavel niet te lang zijn zodat het niet in de keel van de baby terecht kan komen. Het ontwerp voldeed uiteraard aan alle EU richtlijnen en slaagde in een keer voor de product compliance test.

Vitaminstore toilettas

De Vitaminstore was op zoek naar duurzame cadeau -en toilettassen. Deze tassen zijn voor de winkelverkoop en tevens ingezet als premium bij aankoop van een aantal artikelen. De keuze viel op shoppers en toilettasjes gemaakt van washable kraft. Dit duurzame, wasbare, materiaal bestaat uit FSC kraft met een vleugje natuur rubber en heeft de look en feel van leer. Er is gekozen voor bruin washable kraft wat prachtig kleurt bij de koperen PMS kleur van de Vitaminstore. De rits en hengels matchen in een chocolade bruine tint.

VW mok

VW bestond 75 jaar en zocht naar een zomerpremium voor haar dealer organisatie. Wie jarig is trakteert en daarom ontving iedere klant bij de zomercheck een gratis koffie beker to go. Deze dubbelwandige duurzame koffie to go beker is geproduceerd in Duitsland. De beker is herbruikbaar en goed recyclebaar. Natuurlijk werd de koffie to go mok verpakt in een custom doosje. Het doosje communiceert de boodschap dat de ontvanger altijd welkom is voor een gratis refill bij de dealer.