Pro-actief

Out-of-the-box-denkend

25+ jaar ervaring

Ontzorgt

Persoonlijk

Pro-actief
Out-of-the-box-denkend
25+ jaar ervaring
ontzorgt
Persoonlijk

Aanpak

Waar halen we producten vandaan?

We kopen in bij fabrikanten en leveranciers uit binnen- en buitenland. Die selecteren we op betrouwbaarheid,  verantwoorde producten, soepele communicatie, goede prijs, kwaliteit, certificering en werkomstandigheden. Door onze jarenlange samenwerking met deze partners kunnen we snel en makkelijk schakelen.

We werken met ze samen voor maatwerkopdrachten en voor voorraadproducten. Gepokt en gemazeld zijn we in het afsluiten van goede deals, uiteraard met behoud van kwaliteit en oog voor de maatschappij.

Kennismaking & Inventarisatie

Wij luisteren eerst en stellen hier vragen. 
Wat wil je met de premium(-actie) bereiken?  

Wat heb je al eerder gedaan?
Heb je zelf al ideeën?
Erna komen de vragen als wat is je doelgroep, aantallen, wanneer nodig, budget, enzovoorts.
En dan kijken we of we je kunnen helpen. Zijn wij voor jou de beste partij? Dan, let’s go!
Door de korte lijnen zijn we in staat om snel te schakelen.   

Concepting

Als we weten wat jij wilt en we de voorwaarden kennen, dan zijn we ready voor het bedenken, zoeken en vinden van de (uitvoering van) de premium of het pakket dat het best past bij jouw doel. In deze fase kunnen wij goed ons ei kwijt en ons ding doen. We kennen de routes voor sourcing, dus weten waar we moeten zijn. En we overtreffen graag jouw verwachtingen met onze ideeën. Die presenteren we aan je en bij een klap erop start de productie.   

Productie

We kennen de do’s en don’ts voor wat betreft technieken, productie, verpakken en transport. En zijn op de hoogte van actuele wet- en regelgeving, rondom import in het algemeen, maar ook op productniveau. We kennen de mogelijkheden en hebben oplossingen. Altijd. Daar hoef jij dus niet tegenaan te lopen.

Transport, Opslag & Bezorging

Typisch Alert: te laat leveren kennen we niet. Zijn onze handjes nodig bij het inpakken? Dan doen we dat gewoon (en vinden we best leuk zo af en toe).