Pro-actief

Out-of-the-box-denkend

25+ jaar ervaring

Ontzorgt

Persoonlijk

Pro-actief
Out-of-the-box-denkend
25+ jaar ervaring
ontzorgt
Persoonlijk

Hi!

Natalie en Sandra hier. Alert Promotie. 
Voor give aways, premiums, corporate promotion.
Klein in team. Groot(s) in aanpak.

 • Door de wol geverfd
 • Weten de weg
 • Bekend met de wet
 • Kopen scherp in
 • Zijn eerlijk
 • Werken met korte lijnen
 • Leveren standaardartikelen en maatwerk
 • En hebben oog voor alle stappen en mensen in het proces
 • We zijn vooral van het directe contact: dat is wel zo persoonlijk

Onze filosofie

Wij zijn ras-ontzorgers en hebben een zwak voor de wereld om ons heen en voor toegevoegde waarde leveren. De weg naar het eindproduct toe, daar ligt onze focus en willen we het verschil maken. Gericht op aandacht voor alle stappen en mensen in de keten. 

Onze opdrachtgevers vertellen we de kracht van een goede, passende, verantwoorde, uitgedachte premium niet te onderschatten. Een give away gaat voorbij ‘iets leuks’. Het gaat over klantenbinding. Merkbeleving. En over iets toevoegen. Van waarde zijn. We vinden dat het cadeau zelf nooit het doel mag worden. En blijven weg bij producten die zo in de prullenbak belanden, zet het dan niet in. Wat wil je (bereiken)? We denken met je mee. En denken verder. All about attention.

Wat hebben we in huis

 • Marktkennis
 • Product(ie)kennis
 • Jarenlange praktijkervaring (25+jaar!)
 • Netwerk
 • Creativiteit
 • Kennis van trends en ontwikkelingen
 • Risicomanagement
 • Onderhandelings-skills
 • Projectmanagement

Het zoeken en regelen van een premium kan je misschien zelf ook wel. Als je de tijd hebt. De wereld is immers transparant. Google kan je helpen. Maar hoe weet je nou of iemand een goede leverancier is? En hoe zit het met je specialistische kennis en ervaring op het vlak van import, distributie, opslag, wet- en regelgeving, productieproces? Weet je waar je op moet letten? Wat kan wel en wat kan niet? Je wilt geen gedoe. En ook niet dat het je (te) veel tijd kost.
Wij zijn in staat om met aandacht voor alle schakels in het proces, met een vooruitziende blik en de juiste handelingen, via de juiste weg, in de juiste volgorde en op een fijne manier, waarde te leveren (Op tijd en binnen budget.). Als geaccrediteerd lid van ons branchevereninging PPP houden wij ons vanzelfsprekend aan de Code of Conduct.

Ons doel

 • De verwachtingen van onze opdrachtgever overtreffen in product, proces en contact
 • Realisatie van een premium(actie) met aandacht voor alle schakels in de keten
 • Een blije opdrachtgever en een blije eindgebruiker
 • Met inzet van een premium-actie meer naamsbekendheid, klantenbetrokkenheid en/of sales mogelijk maken

Meer over ons

We houden van out of the box denken. Denken in mogelijkheden. Duurzame relaties bouwen. Hard rennen voor onze klanten. Mooie dingen leveren. Uitdagingen. Onze beloftes nakomen. We zijn heel benaderbaar. Eerlijk. Lachen veel. En werken super-oplossingsgericht. Het lukt ons – links- of rechtsom. We hebben een oplossing. Altijd, ook als wij denken niet de juiste partij voor jou te zijn.  

Natalie over Sandra:

Sandra is altijd vrolijk en ze houdt van de mooie dingen in het leven. Verder is ze enorm toegewijd, ze zoekt dingen uit tot op de bodem. Als een klant bijvoorbeeld iets wil dat niet voor de hand ligt, gaat zij door tot het gaatje. Een pitbull met engelengeduld!

Sandra over Natalie:

Bij Natalie weet je exact waar je aan toe bent. Een open boekje. Ze is heel zorgvuldig bij alles wat ze doet. Geordend en oplossingsgericht, zo houdt ze grip op de dingen. Je kunt echt op haar bouwen EN enorm met haar lachen.

Wat onze klanten vinden

Trots zijn we op onze lange termijn relaties. Hierdoor kennen wij de klant door en door en hebben we met een half woord vaak al genoeg. Huisstijlen hebben voor ons geen geheimen meer. Hierdoor kunnen wij pro actief zijn.
De mooiste dingen maken we samen!

SKBNM

Natalie en Sandra voelen precies aan wat wij nodig hebben en dat is de reden waarom wij ze al jaren voor alles wat we nodig hebben bij de SKBNM inzetten. En altijd met grote tevredenheid. Ze zijn innovatief, komen proactief met zaken die bij ons passen, zijn snel in hun communicatie en denken altijd mee. Daarnaast zijn het twee hele fijne mensen om mee te werken. Het voelt huislijk, je bent nooit een nummer en wordt als klant gewaardeerd.  

Lotte Gommers

Audi

Onze opdrachten zijn vaak uitdagend, in levertijd en kwaliteit. Alert Promotie is dan een flexibele en servicegerichte partner. Ik waardeer hun positieve instelling en het informele contact

Yuri van der Meel

ASG

De dames van Alert Promotie zijn erg flexibel, zeer vindingrijk voor nieuwe producten en erg fijn om mee samen te werken. In de afgelopen jaren hebben ze ons meerdere malen verrast met leuke nieuwe ideeën.

Marian de Groes

The employment group

‘Je kent dat vast wel zo’n leverancier die na verloop van tijd niet meer aanvoelt als een van de vele leveranciers, maar zo voor je klaar staat en je bedrijf zo goed kent, dat het aanvoelt als een hele goeie vriend. Zo een die je verrast met creatieve ideeën op bijzondere momenten en die net dat stapje verder gaat. Zo ver, dat er wordt ingepakt en bestickerd vanaf hun eigen keukentafel als wij voorbij alle deadlines zijn gegaan. Zei ik deadlines? Die kennen ze niet; ze regelen het gewoon. Super betrouwbaar en servicegericht. Kortom: ik gun iedereen Alert promotie.”

Masja Elting

Faber

Wij werken graag samen met Alert Promotie. In de samenwerking zijn zij een partner en dus veel meer dan enkel een leverancier. Hoe ze dat doen? Zij denken actief mee. Kan het beter of goedkoper, waar zijn wij als Faber echt mee geholpen? Geholpen om nieuwe klanten binnen te halen of de relatie tussen onze huidige klanten en onze medewerkers te verbeteren. Ondanks de jarenlange samenwerking blijft Alert Promotie verrassen. Verrassen met goede ideeën, het snelle schakelen en de betrokkenheid. Hun manier van samenwerken helpt ons als organisatie echt verder.

Stefan Verhoeff

Communicatiestreeg

Mijn gouden adresje voor promomateriaal. Ik heb met veel van dit soort bedrijfjes gewerkt, dit is echt veruit de beste. Super betrouwbaar, snel, goeie prijs. Ze denken mee, weten hoe de hazen lopen, regelen desnoods het onmogelijke. Houden contact. En je kunt ook nog lachen met deze twee kanjers. Ik gooi het graag bij Sandra over de schutting want dan komt het goed. Dan kan ik het loslaten. En mij richten op waar ik goed in ben...

Victor Cijs

Sodexo

Het is zeer prettig samenwerken met Alert, ze zijn, zoals de naam al zegt, erg alert en denken graag mee. Er is een fijn contact en niets is te veel gevraagd. Wij vragen, zij draaien.

Mayke Harm-van Baars