Pro-actief

Out-of-the-box-denkend

25+ jaar ervaring

Ontzorgt

Persoonlijk

Pro-actief
Out-of-the-box-denkend
25+ jaar ervaring
ontzorgt
Persoonlijk

Aanbod

We werken niet met een vaste collectie. Onze ideeën ontstaan door wat we om ons heen zien en de beurzen die we bezoeken. De retailbranche loopt een stuk voor op de promobranche. Met regelmaat vertalen we producten uit de retail dan ook door naar een premium, give-away of relatiegeschenk.
Kies je voor een bestaand product – al dan niet vanwege tijd of de aantallen – dan kopen we dat in bij een van onze trouwe leveranciers. Daar waar de leuke voorraad ligt. We gaan ook graag met maatwerk voor je aan de slag. Zodat je een uniek cadeau maakt voor jouw merk, voor jouw klanten/relaties of medewerkers dat bijdraagt aan het doel van je actie. Zet ons  in om mee te denken. Zodat we je kunnen helpen het idee in jouw hoofd concreet te maken en te vertalen naar het juiste premium. Schroom niet om het gehele traject uit handen te geven. Daar houden we van en zijn wij zelfs goed in. Dan kan jij je focussen op waar jij goed in bent. 

Duurzame geschenken

Eco, groen, duurzaam, social responsiblity: het is een trend en het is de toekomst. Wij gaan daarin mee en we willen daarin mee. Als Alert Promotie maar ook als branche nemen we  verantwoordelijkheid.
Hoe ziet dat eruit? 

  • aandacht hebben voor mensenrechten en werkomstandigheden
  • veilige producten van hoge kwaliteit leveren die op verantwoorde wijze en met respect voor het milieu worden geproduceerd
  • ruime ervaring hebben met groene en duurzame relatiegeschenken
  • (lokale) wet- en regelgeving naleven

Denk aan bio-afbreekbaar en gerecyclede materialen. Maar ook herbruikbare producten. En het gaat uiteraard verder dan de materialen. Als het gaat om de productie en inkoop zien we meer ketentransparantie. Ook werken we samen met partners met werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Én kijken we naar inkopen dichter bij huis voor minder CO2-uitstoot.
Wil je meer weten over duurzaamheid in onze branche en wat wij hierin doen?
Bekijk onze catalogus of neem contact met ons op, we vertellen het je graag. All about attention.

Cadeaumomenten

Ben je op zoek naar een sales promotion item voor je event? Een weggever voor je klanten? Iets voor in een goodie bag? Of een geschenk voor je (nieuwe) medewerkers? Een jubileumcadeau? Een ‘Dag van…geschenk’?
Wat jouw doelen en redenen ook zijn, we hebben nogal wat premiums bedacht en geregeld in die 25 jaar dat we in de promobranche zitten. Stel je vraag en we helpen je. Wij weten precies wat te doen en hoe. En ontzorgen jou graag.

Brievenbus

Een brievenbus geschenk is een mooie manier om jouw ontvanger direct bereiken. Er wordt steeds meer ingespeeld op deze manier van premiums en cadeaus verzenden. En dus is er meer en meer mogelijk. Heb je inspiratie nodig? Wij barsten van de ideeën, voor de inhoud tot en met verpakken en verzenden. Voor een gepersonaliseerde doos met individuele namen draaien wij onze hand niet om.

Feestdagen

Zoek je specifiek een premium of pakket voor een feestdag? We kunnen je helpen met een heel persoonlijk cadeau. Met een anders dan anders geschenk of juist met iets traditioneels. Wat jij wil. En als je het nog niet weet, vraag ons dan om advies. We bedenken en maken nogal wat geschenken, dus ideeën en richtingen genoeg.

Ben je op zoek naar een klant-en-klaar pakket? Klik dan hier en plaats je bestelling. 

Natalie en Sandra’s favorieten

Onze favorieten! Ja, die hebben een link met eco of mooi gemaakt of praktisch of gaaf bedacht. We zijn gevoelig voor het verhaal erachter, de makers en de materialen. Innovatie kan ons ook boeien. Mits het toegevoegde waarde heeft en met aandacht is gemaakt.  

Bekijk onze favorieten, laat je verrassen en verras erna jouw doelgroep met een mooi product.  

Producten samenstellen

Ja, het allerliefst stellen we een passend pakket voor je samen. Passend bij je merk. Passend bij dat wat je wilt bereiken. Passend bij dat wat je wilt vertellen. Zie ons maar als een marketing-verlengstuk van je organisatie. Op basis van jouw wensen gaan wij bedenken, uitdenken, zoeken en vinden. Voor welke gelegenheid dan ook. Voor welke doelgroep dan ook.
Wist je dat wij ook cadeaupapier op maat kunnen maken? En doos, vloeipapier en sluitsticker in huisstijl kunnen ontwerpen? De inhoud van je pakket is het belangrijkst, maar hoe leuk als de verpakking ook nog wat kan doen met de ontvanger. 

We kunnen voor nieuwe medewerkers bijvoorbeeld een onboarding pakket samenstellen.
Heel leuk om te doen, brengt namelijk altijd wat teweeg bij de ontvanger.