luchtplantje, green eco gift, usb stick, kooduu, champagnekoeler, wijnkoeler moodlight, hamamdoek

Altijd actueel

Het assortiment en de kennis van Alert Promotie zijn altijd actueel. We zijn continu op zoek naar de nieuwste producten die we dagelijks aan onze collectie toevoegen.

Hoe we actueel blijven?
  • we bezoeken nationale en internationale beurzen
  • zijn aanwezig bij roadshows van leveranciers
  • werken niet alleen met vaste collecties
  • en struinen online de markt voor u af
  • lidmaatschap en deelname kennissessies branchevereniging PPP

Als we voor u op zoek gaan naar het beste cadeau is niets ons te gek.
We werken niet met vaste collecties maar treden buiten de gebaande paden op zoek naar iets nieuws. Bestaat het product dat u wenst (nog) niet? Geen probleem, dan bedenken en maken we het zelf voor u! Zo heeft u met een premium, giveaway, relatiegeschenk of company wear van Alert Promotie altijd iets nieuws in handen.

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk?

Dan denken wij graag met u mee! Wat is de actie? Wat is het doel? En wie wilt u ermee bereiken? Het zijn belangrijke vragen want het cadeau zelf mag natuurlijk nooit het doel worden. Wij kennen de laatste ontwikkelingen, weten precies wat werkt en wat niet, en stellen de juiste vragen. Zodat u met een rake attentie komt, recht in de roos van uw doelgroep.

Of weet u al wat u wilt?

Dan zorgen wij ervoor dat u ook krijgt wat u wilt! We zijn bekend met de wet, weten de weg en denken van tevoren goed na over het proces dat komt ná de keuze van een item.
Handling, verpakking, distributie en opslag, het speelt allemaal een rol. U mag van ons een optimaal resultaat verwachten dat aansluit bij uw budget en uw planning. Voor iedere vraag weten we bij Alert Promotie de oplossing te vinden en we komen altijd met een passend aanbod.

Seizoenen & feestdagen

Voor elke geef moment bedenken wij het liefst een perfect geschenk. Zoals met kerst, sinterklaas, pasen, de dag van de verpleging etc. Helemaal op maat; dan gaan we samen in gesprek. En komen we met mooie idee?n voor een mooi Sinterklaas cadeau of duurzaam kerstpakket. Liever iets kiezen of inspiratie op doen uit onze webshop? Neem dan hier een kijkje.

onze kerstshop
Naar onze seizoen & feestdagen webshop

Instagram